Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Waardeer het zeer als je een reactie achter laat! Daarna wil ik ook graag jouw blog bezoeken! Natuurlijk laat ik dan ook een reactie achter! Groetjes Jolanda. Volger worden is nog leuker!















dinsdag 19 maart 2013

Nieuwe uitdaging bij EKEF.




Hebben jullie het gezien ?  Ons blog heeft een nieuw uiterlijk en ook de nieuwe naam is nu een feit ! In het volgende magazine van Cards & Scrap (eind maart) kan je het één en ander lezen over onze samenwerking en daar zijn wij zo trots op als challengeblog.

Vanaf nu welkom op het blog van... Cards and Scrap Challengeblog...

Nu nog even over de uitdaging van vorige week, wit met een vleugje pastel, daar bedoelde we dus mee, heel veel wit en een heel klein beetje pastel (een vleugje) en helaas waren er een aantal inzendingen die juist veel pastel met een klein beetje wit hadden gebruikt helaas vallen deze creaties dus buiten de top 3. Lees daarom de uitdaging goed en hou je hier ook aan om teleurstellingen te voorkomen.   Maar gelukkig waren er wel vele die de uitdaging wel op de juiste manier hadden verwerkt in hun creatie en wat hebben we weer genoten van jullie creativiteit en wil je weten wie deze uitdaging wint en of jij in de top 3 staat, kom dan a.s. donderdag nog even terug.


Nu gaan we snel over naar de uitdaging van deze week met een hele toepasselijke uitdaging voor de tijd van het jaar namelijk :

Maak een schudkaart in voorjaarskleuren 


en de scrappers onder ons mogen een layout maken in voorjaarskleuren.

Heb je t gezien, vorige week heeft een scraplayout gewonnen, dus kom op scrappers, doe gezellig met ons mee want we heten niet voor niets nu "Cards and Scrap Challengeblog" en willen graag ook heel veel layouts zien bij de inzendingen.

Hoor je de vogeltjes al gezellig fluiten, zie je de bomen en bloemen al toe bloei komen. Aan het weer buiten te zien is het helaas nog lang geen voorjaar maar op dit blog gaat team Turkoois jullie toch het lente gevoel geven...

Eerst nog even naar onze sponsor van deze week en dat is ...



Leuk dat je kwam kijken.
Groetjes Jolanda.

11 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart Jolanda.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaart, prachtig papier ook gebruikt!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kaartje met dat leuke schud theezakje, Jolanda!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk idee om een theezak schudkaart te maken!! Prachtig geheel.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een hele mooie schudkaart! Een heel leuk idee met de theezakje als schudgedeelte en dan de kopjes erbij maakt het helemaal af. super gemaakt. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geniaal idee om als schudmateriaal losse thee te gebruiken! Super leuk.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Superleuke schudkaart Jolanda!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige leuke schudkaart Jolanda, alles is perfect gecombineerd en heel toepasselijk, enig met dat theezakje! Groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk gedaan met dat theezakje, echt toppie
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke schudkaart, leuk idee!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen