Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Waardeer het zeer als je een reactie achter laat! Daarna wil ik ook graag jouw blog bezoeken! Natuurlijk laat ik dan ook een reactie achter! Groetjes Jolanda. Volger worden is nog leuker!dinsdag 29 januari 2013

Nieuwe uitdaging bij EKEF

Voor deze keer een kleuren uitdaging van Scala.Daarnaast het thema Gebruik een Doli op je kaart, van team Roze.
http://www.uitgeverijscala.nl
Als eerste uitgeverij van tijdschriften in Nederland geeft Uitgeverij Scala al jaren haar bladen behalve in print ook 100% online uit en met vele extra's. De consumentenbladen worden ook voor iPad aangeboden. Alle tijdschriften van Uitgeverij Scala zijn marktleider binnen hun segment:

Het mooie aan een groot designteam is dat er zoveel verschillende soorten ideeen zijn om een doily te gebruiken op je creatie.
Zoals je ziet kan je met deze uitdaging alle kanten op, een layout, een kaart met of zonder cute stempel maar er wat moois van en vergeet vooral niet duidelijk een doily op je creatie te gebruiken.

Wil je zien wat er deze keer voor super mooie creaties gemaakt zijn door team Roze klik dan hier. We hopen dat je weer mee doet! Volgende week, maandagavond 4 februari om 23.59 uur sluit deze challenge, link naar je bericht op je blog en lees de voorwaarde voor deelname goed door, deze kan je vinden HIER.

We kijken nu al uit waar jullie ons deze week weer mee gaan verrassen.

Tot ziens en groetjes Jolanda.

Suc6 ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten