Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Waardeer het zeer als je een reactie achter laat! Daarna wil ik ook graag jouw blog bezoeken! Natuurlijk laat ik dan ook een reactie achter! Groetjes Jolanda. Volger worden is nog leuker!donderdag 20 december 2012

Nieuwe DT leden voor EKEF


DT-CALL "workshoppers"

Wij zijn (met SPOED) op zoek naar nieuwe DT leden die ons "workshop team"  per 1 februari 2013, eerder mag ook, willen komen versterken, die maximaal 1x per maand een workshopwillen verzorgen of een techniek willen uitleggen d.m.v. foto's en duidelijke omschrijving aan de volgers van Elke Kaart Een Feestje.
Daarnaast mag je ook meedoen met onze wekelijkse uitdagingen 
(niet verplicht, wel leuk).
Wij zoeken mensen die enthousiast, creatief en betrokken willen zijn bij ons blog.
Eén van de bijkomende taken is het achterlaten van een reactie bij de deelnemers, aan de jou toegewezen nummers en ook om een kaartje maken met "de spreuk van de week", deze wordt door alle dt-leden om de beurt gemaakt, dat is ± 1x in de 16 a 18 wkn.
Natuurlijk moet je een eigen blog hebben en naast je berichtje over de workshop  op vrijdag en op dinsdag een berichtje plaatsen over onze wekelijkse uitdaging op je eigen blog.
Verder zou het fijn zijn als je leuke en originele ideeën hebt en met ons mee wilt denken om dit blog elke dag tot een FEESTJE te maken.
Heb JIJ zin om ons team te komen versterken, link dan je mooiste "workshop" creatie (hoeft niet nieuw te zijn) bij Inlinkz en dan komen wij graag een kijkje nemen op je blog.

Deze dt-call loopt tot en met 31 januari 2013.


Heb je nog een vraag of een opmerking dan mag je ons altijd mailen.
De mailadressen kan je vinden links in de sitebalk.
Of weet jij iemand in je omgeving die dit graag zou willen doen, dan zouden wij het heel fijn vinden dat je haar of hem van onze dt-call op de hoogte stelt.
We zijn een enthousiast en gezellig team en zien graag vele aanmeldingen tegemoet zodat we ons blog ook in 2013 elke dag een feestje blijft.

1 opmerking:

  1. Kom graag bij je langs Jolanda om je hele fijne feestdagen toe te wensen, dat het maar een paar prachtige dagen voor jou en je familie mogen worden en voor het nieuwe jaar alle goeds gewenst! Lieve groetjes, Ira xox
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen