Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Waardeer het zeer als je een reactie achter laat! Daarna wil ik ook graag jouw blog bezoeken! Natuurlijk laat ik dan ook een reactie achter! Groetjes Jolanda. Volger worden is nog leuker!dinsdag 23 oktober 2012

Uitdaging 138 Bij EKEF


Kleurenuitdaging met als optie het thema "Ondeugend" / Colorchallenge with optional theme "Naughty"Een hele goede dinsdag weer!


Deze week hebben we natuurlijk ook weer een leuke uitdaging voor jullie en omdat de sponsorLETRASET/COLART is hebben we ten eerste een kleurenuitdaging en daarnaast de optie "Ondeugend".COLART stelt weer een set Flexmarkers van LETRASET ter beschikking in de volgende kleuren:
Fantastische prijs toch weer? Haal je mooiste rode, gele en blauwe papier te voorschijn en aan de knutsel! Inderdaad in die kleuren want de kleurenuitdaging is:

GEBRUIK DE PRIMAIRE KLEUREN ROODGEEL EN BLAUW!

LET OP!!!! Je gebruikt dus ALLE kleuren uit bovenstaande combinatie, daarnaast mag je één basiskleur gebruiken zoals Kraft of Wit of Crème. Je mag wél alle tinten rood, geel en blauw gebruiken. Je afdrukje mag andere kleuren bevatten maar alléén voor bijvoorbeeld huid-haar-vacht-bomen-bloemblaadjes etc.... dus dingen die raar zijn in een andere kleur)

Als je daarnaast ook nog een ondeugend plaatje of een ondeugende tekst gebruikt zijn we helemaal blij want dat is de optie bij deze uitdaging.

Groetjes Jolanda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten