Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Waardeer het zeer als je een reactie achter laat! Daarna wil ik ook graag jouw blog bezoeken! Natuurlijk laat ik dan ook een reactie achter! Groetjes Jolanda. Volger worden is nog leuker!dinsdag 20 september 2011

Award van M@rjan!


Ontzettend leuk dat ik deze award van Marjan heb gekregen! Bedankt hoor!
Maar nu komt het, de bedoeling is 10 dingen over jezelf te schrijven en daarna de award door te geven aan 5 anderen. Weet niet of ik er zo'n boeiend verhaal van kan maken maar ik ga het proberen.

1. Ben opgegroeid met zeer creatieve ouders. Mijn vader kon vanalles maken! Klokken van hout, auto's repareren,huizen verbouwen en ga zo nog even door.Mijn moeder was ook heel handig breien,haken,borduren,naaien en zelfs kantklossen.Creatief koken en bakken hoorde daar ook bij. Bloemschikken.Je begrijpt dat zo mijn liefde voor creëren is ontstaan.

2. Als kind vond ik het al heerlijk om te knutselen. Denk dat ik alles ook wel zo'n beetje heb gedaan!

3. Na het voortgezet onder wijs had ik moeite om te kiezen. Ik twijfelde tussen kapster en leerkracht. Twee beroepen waar je heerlijk creatief kunt zijn. Het is leerkracht geworden en omdat ik het niet laten kan knip ik ook nog haren als hobby.

4. Een andere liefde van mij is sporten. Helaas heb ik veel last van mijn spieren en gewrichten dus ik doe niet alles meer.Nu beperk ik het tot tennis,slenderen,fietsen en wandelen. Soms skiën.

5. Ben dol op lezen. Maar daar besteed ik momenteel weinig tijd aan, te druk met scrappen. Maar ik vind trhillers het einde! Mag graag lezen van Saskia Noort, Tess Gerritsen, Nicci French, Dan Brown, Robin Cook, Tineke Beishuizen en ga zo nog maar even door.

6. Vind het ook heerlijk om te shoppen en beurzen te bezoeken. Zo gezellig om andere bloggers te ontmoeten.

7. Mag graag uit eten gaan en lekker eten koken. We hebben zelfs met collega's een eetclub opgericht ook heel gezellig.

8. Mijn moeder en dochter vinden het ook erg leuk om crea bea te zijn dus we gaan vaak gezamelijk ergens naar toe.

9. Vind het ook heerlijk om met vriendinnen gezellig een dagje uit te gaan en heerlijk bij te beppen.

10.Ga ook graag op vakantie met  mijn man en kinderen. En verder wel eens een weekend weg met de tennis dames of met de collega's.

Kortom ik probeer van het leven te genieten! Kom er steeds meer achter dat dit wel heel erg belangrijk is. Nu heb ik iets anders dat ook heel erg belangrijk is maar wat ik niet zo leuk vind en dat is opruimen en schoonmaken en daar ga ik nu mee beginnen.
Voordat ik dat ga doen ga ik mijn award doorgeven aan 5 ander mensen en ik hoop dat ik ze daar blij mee maak. Is het niet zo dan hoef je de award natuurlijk niet aan te nemen.
Mijn award geef ik door aan;

Ellen
Arina
Greet
Aletta
Anneke

Gezellig dat je kwam kijken en deze keer vooral lezen! Groetjes Jolanda.

12 opmerkingen:

 1. Hallo Jolanda,
  Vind het een enorme eer om deze award van je te ontvangen. De komende dagen zal ik eens kijken of is 10 dingen over me zelf kan vertellen. Weet niet of ik de award doorgeef. Vind het altijd zo moeilijk om te kiezen.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk om dit alles over jou te lezen Jolanda:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg lief dat je aan mij gedacht hebt bij het doorgeven van de Award Jolanda, en ik wil echt niet ondankbaar zijn maar ik ben de komende 2 weken zo druk dat ik deze keer liever even oversla. Misschien wil je hem aan iemand anders doorgeven? Hoop dat je er begrip voor hebt...
  Trouwens erg leuk om je verhaal te lezen!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om wat meer over je te lezen, maar dat creative heb je dus van geen vreemde met zulke creative ouders.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er wordt wat afgetagged zeg!! Leuk om wat meer over je te lezen!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je tag,het was leuk om de punten door te lezen!

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat met je tag en wat leuk om jou wat beter te leren kennen Jolanda! Groetjes, Ira

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee Jolanda,
  Bedankt voor de tag maar ehh ik doe verder niet mee deze award. We gaan hopelijk binnenkort met de 1e verbouwing beginnen en ben heel druk met opruimen enz.. Eerst een dakkapel en dan gelijk de slaapkamer van ons zoontje en daarna hopelijk de badkamer maar daar is nog geen datum van bekend.
  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk om over jou te lezen, Jolanda!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met award en wat lief dat je aan mij gedacht hebt. Je hebt een superleuk verhaal over jezelf geschreven!
  Als ik deze week een gaatje vind ga ik hem plaatsen.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om jou zo weer wat beter te leren kennen :-)
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen