Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Waardeer het zeer als je een reactie achter laat! Daarna wil ik ook graag jouw blog bezoeken! Natuurlijk laat ik dan ook een reactie achter! Groetjes Jolanda. Volger worden is nog leuker!vrijdag 9 juli 2010

Afscheidsboekje!

Vandaag nemen we afscheid van onze Directeur. Vorige week donderdag hoorden we pas dat hij vertrok. Dus moest ik snel aan het werk om onderstaand afscheid boekje te maken. Daarnaast moest ik met mijn klas verhuizen en had mijn zoon zijn diploma uitreiking! Je begrijpt het al druk,druk,druk. Maar er is een geluk vanmiddag heb ik na het afscheid vakantie! Dat is toch echt heerlijk nietwaar! Groetjes Jolanda.


5 opmerkingen:

 1. Mooi!!
  Zo'n boekje is altijd een leuk afscheidscadeutje erbij. Leuk dat iedereen een verhaaltje erbij heeft gezet. Vreemd dat jullie zo laat hoorden dat jullie directeur vertrekt!
  De onze gaat ook weg, dat weten we al een dik jaar. Maar die gaat dan ook met pensioen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige herinnering ! De man zal er zeker blij mee zijn.
  En na al deze drukte, geniet je maar van de vakantie.
  grtjes
  Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi boekje! Je blijft met je neus in de boter vallen He? Turkije wacht op je dan kun je heerlijk genieten en uitrusten.
  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kom je even kijken, Jolanda? ik heb iets voor je klaarstaan.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk maar grotere foto's en meer duidelijkheid in de teksten waardoor je het kunt lezen voor ideeen zal mooier zijn. wel heel goed gedaan

  BeantwoordenVerwijderen