Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Waardeer het zeer als je een reactie achter laat! Daarna wil ik ook graag jouw blog bezoeken! Natuurlijk laat ik dan ook een reactie achter! Groetjes Jolanda. Volger worden is nog leuker!maandag 8 maart 2010

Eerts de Tote van Kim en daarna mijn tote.


Ben zaterdag naar een workshop bij P&P geweest! Daar gingen wij een Mini Tote en een daarbij behorend album maken! Heel erg leuk! De tas heb ik nu klaar! Er zitten veel zelfgehaakte bloemen op omdat ik dat erg leuk vind om te doen!
Het album dat in de tas hoort volgt nog! Hoop dat jullie er net zo van genieten als ik. Kim bedankt voor al je leuke haaktips! P&P bedankt voor je leuke workshop!

5 opmerkingen:

 1. hoi

  wat is hij leuk geworden die tas. wij hebben hem nog niet af, we moesten afgelopen weekend eerst kaarten maken voor cards only, want die moeten we zaterdag inleveren. waarschijnlijk komt het aankomend weekend af, zodra hij af is laten hem zien op ons blog.
  groetjes ella en marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda,
  Het ziet er erg leuk uit hoor. Mooi die gehaakte bloemen.
  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat een leuke tas joh. Dat zal wat uurtjes gekost hebben. De sneeuw op mijn kaart is uit een potje,True Snow van Aleene's. hij is er ook met een beetje glitter, ik heb de gewone.groeten marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wat heb je er iets moois van gemaakt! Heel erg leuk!!

  Super om iedereen zijn eigen creaties te zien!

  Zijn al weer druk met 2 nieuwe workshops te bedenken... Worden erg leuk!!!

  Lfs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave tas.:)) Heel leuk ook met die gehaakte bloemen.

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen