Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Waardeer het zeer als je een reactie achter laat! Daarna wil ik ook graag jouw blog bezoeken! Natuurlijk laat ik dan ook een reactie achter! Groetjes Jolanda. Volger worden is nog leuker!woensdag 3 februari 2010

Dutch Card Lovers

Dit is de eerste keer dat ik mee doe aan een challence en dan ook nog met een mannenkaart! Hoop dat ik het goed gedaan heb en dat je het leuk vind Ellen!

6 opmerkingen:

 1. Hij is geweldig en die stempel oh wat lief.
  Je hebt het goed gedaan.
  Hopelijk bevalt het je goed het meedoen aan een challenge en doe je vaker mee.
  Bedankt in ieder geval voor het meedoen met DCL

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, Jolanda! Super dat je meegedaan hebt en....hij is hartstikke leuk geworden. Ik vind mannenkaarten altijd erg moeilijk maar deze is echt helemaal top!!! Gave randpons ook!
  Hoop dat je in de toekomst vaker mee gaat doen!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg mooie kaart hoor en mannenkaarten zijn inderdaad best lastig jij hebt er in ieder geval een leuk kaartje van gemaakt. Bedankt voor het meedoen bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is leuk geworden, hele leuke stempel gebruikt en een mooie rand eromheen geponsd. Een mannenkaart is idd lastig naken, ik geloof dat de meeste van ons daar moeite mee hebben. :)) Maar hij is geslaagd hoor.;)) Leuk dat je mee gedaan hebt.

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart jolalnda! Je bent er maar druk mee.
  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuk gedaan en bedankt da je mee hebt gedana met DCl en wie weet morgen stata er weer een nieuwe sketch op dus doe gezellig weer mee

  BeantwoordenVerwijderen